Rólunk

HitelSikerek honlapot azzal a céllal hoztuk létre, hogy mindenki számára könnyen elérhető módon hírt adhassunk a devizahiteles perek sikeres kimeneteleiről. Sajnos a sajtóból a nyert ügyeknek csak a töredékéről értesülhet a nagyközönség. A pénzügyi jogi ismerettel rendelkező, ezáltal a deviza alapú kölcsönszerződésekkel kapcsolatos pereket vállaló ügyvédek listáját folyamatosan frissítjük. Az olvasó további hasznos tanácsokat, eszközöket is találhat ahhoz, hogy saját ügyére megoldást találjon.

Az oldalra feltöltött tartalmak, tanácsok, tőlünk származó hozzászólások csak útmutatásnak tekinthetők, de semmiképpen sem jogi tanácsnak! Konkrét ügyben keressen fel egy jogi képviselőt, akivel a szerződés tanulmányozását követően kialakíthatja a személyre és szerződésre szabott stratégiát. Az oldal üzemeltetője a közzétett tartalmak szakszerűtlen felhasználásából eredő károkért semmiféle felelősséget nem vállal.

Az oldalon nem végzünk közvetítést, nem ajánlunk ügyvédet senkinek, kérjük ezt e-mailben se kérjék.

Azoknak az ügyvédeknek tesszük közzé a nevét, akik fogyasztói visszajelzés és személyes tapasztalatok alapján:

  • devizás ügyekkel évek óta foglalkoznak
  • elkötelezettek a fogyasztóvédelmi értékek mentén
  • tevékenységük transzparens
  • az ügyvédekre vonatkozó szakmai szabályokat betartva végzik tevékenységüket

Amennyiben Ön ügyvéd, és szeretne csatlakozni az ügyvédek aktív csapatmunkájához, kérem írjon nekünk az info@ugyke.hu címre.

Olvasóink észrevételeit a szerkeszto@ugyke.hu címre várjuk.

Akiknek a birtokában van olyan, az adósokat, ügyvédeket, peres eljárásokban segíthető ítélet, dokumentum, bizonyíték, melyet szívesen közreadnának, kérjük küldjék meg nekünk egy rövid összefoglalással a hitelsikerek@gmail.com e-mailre. Kérjük, csak olyan dokumentumot küldjenek meg, melyet közzétehetünk és ha módjukban áll már  anonimizáltan küldjék meg.

Ha sorstársakkal szeretne beszélgetni, csatlakozzon a Facebookon a Devizahiteled van? Kezedben a megoldás” csoporthoz!

Az oldalt az Ügyvédet Keresők Fogyasztó- és Jogvédelmi Egyesülete üzemelteti. Az Egyesület a www.ugyke.hu webcímen érhető el. (Az oldal már elérhető, de szerkesztés alatt van)