Bírósági Szégyenfal létrehozása

Kedves Olvasóink!

Új menüpontot készítettünk az oldalunkon, Bírósági Szégyenfal néven, ahol a jövőben közzétesszük azokat az ítéleteket, melyekben a bíróság nyilvánvalóan kifejezi indoklásában, hogy az adós, devizás ügyben nem nyerhet pert.  Azért kényszerültünk erre a megoldásra, mert az tapasztaljuk, hogy egyre siralmasabb indoklásokkal igyekeznek a bíróságok a devizás ügyeket lezárni. Az alábbi indoklást tekintve valószínűleg számtalan kérdés merül fel majd mindenkiben, a bíróságok ítélkezési gyakorlatának jogszerűségét tekintve.
Mi azt reméljük, hogy a bíróságok majd fülig pirulnak szégyenükben, amiért ilyen indoklásra hivatkozva küldik adós rabszolgaságba a tulajdonképpen valódi kenyéradó gazdáikat, a magyar állampolgárokat. A magyar bíróságok odáig jutottak az ítélkezési befolyásoltságukban, hogy már csak összefüggéstelen, zagyvaságokkal képesek indokolni olyan ügyeket, melyek egy valódi jogállamban, soha nem lehetne megtenni.

Jelen ügyben egyelőre annyit teszünk hozzá, hogy a Pesti Központi Kerületi Bíróságon született ez a remekmű (ebben az ügyben a BANK a felperes!):

PKKB
PKKB