Karácsonyi megpihenés…

Kedves Olvasóink!

Lassan ismét véget ér egy év, melynek során sokminden történt. Bár rengeteget dolgoztunk mindannyian – kicsiben és nagyban, közösségekért és önmagunkért is -, a megoldás úgy tűnik még mindig nem érkezett el. Sebaj, ha nem küzdenénk folyamatosan, még itt sem tartanánk. Nézzük tehát a pozitívumokat!

Idén is sok jogerős ítélet született, rengeteg tapasztalattal lettünk gazdagabbak mindannyian. Egyre többen ébredünk rá arra, hogy tenni kell a saját boldogulásunkért, és hogy érdemes felkelni a karosszékből. Ez egy igazi küzdelem – sok erőt, kitartást, leleményességet kíván, miközben sok-sok új dolgot is megtanulhatunk, sőt akár új barátokra is szert tehetünk.

Most pihenjünk egy kicsit, néhány napra felejtsük el a gondokat, és töltekezzünk fel az otthon melegével, a család szeretetével. Hívjuk fel, látogassuk meg barátainkat, nevessünk sokat! A harc nem áll meg, sok erőre, és főleg sok-sok pozitív energiára lesz hozzá szükségünk!

 

Ezúton kívánunk minden olvasónknak – adósoknak, ügyvédeknek, érdekvédőknek, bíróknak, politikusoknak és banki dolgozóknak – békés, áldott Karácsonyt!

 

Szeretettel,

Kordik Tímea & Pint Anikó, a HitelSikerek oldal szerkesztői