Levelekből szemezgetve

Kedves Olvasóink!

Az elmúlt két hétben az alábbi sikeres kimenetelű ügyekről írtak nekünk a HitelSikeres ügyvédek:

  • Bp. Környéki Törvényszék első fokon kimondta az ERSTE  közjegyzői okiratba foglalt szabadfelhasználású célú kölcsönszerződés I.4. pontjának a tisztességtelenségét
  • Debreceni Törvényszéken az OTP ellen ténytanúsítvánnyal első fokon pernyertesek vagyunk
  • Ráckevei Járásbíróságon ERSTE SZABADFELHASZNÁLÁSÚ (!) szerződés tekintetében a) b) c) pont alapján nyertünk ma!
  • Elkésett az OTP Faktoring fellebbezése, így jogerőssé vált az első fokon szintén Ráckevén a) és e) ponttal nyert végrehajtás megszüntetés
  • Ma jött az örömteli hír, hogy az ERSTE Bank elfelejtett fellebbezni a Gyöngyösi Járásbíróság előtt korábban a) pont alapján megnyert perben. Így tehát jogerőssé vált.

Ha a kollégák megküldi az ítéleteket, közzétesszük!

És egy kevésbé jó hír, amit egy csalódott adós írt nekünk:

“Az ügyünk az OTP Faktoringnál van, akik 22 milliót kérnének, viszont az ingatlanunk maximum 10-12 milliót ér. Mi fölajánlottunk nekik 15 milliót készpénzben, de nem fogadták el, mert szerintük csak a 22 millióval lehet mentesülni a tartozás alól! Annyi engedményt tudnak tenni, hogy a 15 millió befizetés után a maradék 7 millióra részletfizetést adnak. Hát mit képzelnek ezek?? És természetesen az eredeti kölcsönből (10 millióból) már 6 milliót befizettünk.”

A bankok szerződései hibásak, a szerződéskötéskor hatályos jog szerint érvénytelenek. Folyamatosan beavatkoznak törvényekkel, az adósokat ellehetetlenítik és akik ennek ellenére mégis kifizetnének olyan összegeket, amelyek egyébként egyáltalán nem járnának, akkor mégis a BANKOK azok, akik telhetetlenül nem engednek a csaláson, átverésen alapuló, felsrófolt összegekből semennyit.

Pozitív kimenetelű megállapodásokról szóló beszámolókat is várunk, de minden más devizás ügyről is a hitelsikerek@gmail.com címre! Minden esemény számít és minden fórumon hangoztatni kell az igazságtalanságot! Emeljünk szót együtt!