©Minden jog fenntartva

Copyright ©  HitelSikerek.hu (ÜgyKe Egyesület), 2011

A honlap információit kizárólag a forrás megjelölésével lehet felhasználni. A másodközlésnek meg kell felelnie a sajtóról szóló 1986. évi II. tv., a Büntető Törvénykönyv (1978.évi IV. tv.), a Polgári Törvénykönyv (1957. évi IV. tv.), a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelő paragrafusainak.

A www.hitelsikerek.hu honlap tartalmának szerzői joga az ÜgyKe Egyesületet illeti meg, beleértve a HitelSikerek szóösszetétel ezen formában való kizárólagosságát, a HitelSikerek domain név tulajdonosát megillető jogokkal élve. A honlap tartalmának kizárólagossága alól kivételt képez az oldalon található bírósági és egyéb jogi egyébiránt is nyilvános dokumentumok valamint a más weboldalakra és azok tartalmára mutató hivatkozásokban található tartalmak.

Az ÜgyKe Egyesület fenntartja magának a jogot, hogy a honlap tartalmától eltérő célú megjelenések ellen kifogást emeljen.

A www.hitelsikerek.hu oldalon megjelentetett információk nem teljeskörűek, a témában a teljeskörű tájékoztatás nem valósul meg. Az ÜgyKe Egyesület a www.hitelsikerek.hu weblapján megjelent információkért, dokumentumokért, a konkrét közvetett vagy közvetlen károkért, melyek az oldalon hozzáférhető információk vagy dokumentációk kapcsán jöttek létre, sem kártérítési, sem egyéb felelőséget nem vállal.

A www.hitelsikerek.hu weboldalon keresztül elért oldalak tartalmáért az ÜgyKE Egyesület nem felel.

Az ÜgyKe Egyesület a HitelSikerek szerkesztői mindent megtesznek annak érdekében, hogy a www.hitelsikerek.hu weboldalon megjelenő információk pontosak és naprakészek legyenek, ám ezekre szavatosságot nem tud vállalni valamint a változtatásokra és javításokra való jogot fenntartja.

A www.hitelsikerek.hu weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége.

Az ÜgyKe Egyesület nem vállal felelősséget a www.hitelsikerek.hu weboldalon található információk felhasználásának következményéből eredő semmiféle veszteségért vagy kárért.

A www.hitelsikerek.hu domain néven elérhető bármely oldal megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet, ne nyissa meg a weboldalainkat!