Nicsak, ki beszél?

Kedves Olvasóink!

Abban a szövevényes helyzetben, ami a deviza alapú hitelezéssel becsapott emberek százezreit érinti vastagon benne van a politika.Hogyan kerülhettünk ebbe a helyzetbe?

A pénz és a politika az egész világon elválaszthatatlan szerelmespárként van jelen, és ideális esetben a kapcsolatukból olyan gyermekek születnek, mint jólét, valódi szabadság és egyenlőség, jogbiztonság és élhetőség. csalad__Ez a képzeletbeli család a közepe annak a rendszernek, amelynek mindannyian tagjai vagyunk. A szerelmeseknek a tagok engedik meg, hogy szeressék egymást és azt is, hogy gyermekeik legyenek, ugyanis ezt a családot a tagok összessége táplálja. Ezért ők cserébe az erejüket arra fordítják, hogy a táplálékot adónak, biztonságot, gondoskodást, egyenlő esélyeket, összességében jóléti államot teremtsenek.

Azonban vannak olyan országok, ahol ebből a szerelemből olyan gyermekek jönnek a világra, mint hatalomvágy, kapzsiság, kizsákmányolás, hazugság és még sok-sok kis csúfság. Ezek a gyerekek állandóan veszekednek, kiabálnak és egymást okolják.milyen a boldog család Az ilyen rendszernek a tagjai mindenért elégedetlenek. Semmi sem jó senkinek. Átverik egymást és össznépi ügyeskedéssel lobbiznak a holnapért. Mindenki okosabb a másiknál és mindenki butább is. És közben nem veszik észre, hogy ez, maga a táplálék. Vastagra hizlalják, dédelgetik ezt a családot, miközben ők maguk egyre soványabbak és elkeseredettebbek lesznek és már azt sem tudják, hogy mi volt előbb, a rendszer vagy a tagja?

A devizahitelezés kapcsán is sokszor hallatták a hangjukat a mi büszkeségeink a mi kis családunk tagjai, ezért okkal rendezzük őket egy családi videó és hír albumba. Így talán mindenkinek feltűnik, hogy milyen kis komisz gyermekeket dédelgetünk.

Akinek van ötlete, mi kerülhet bele az albumba kérjük tegye ki a facebookon a Devizahiteled van? Kezedben a megoldás csoportba, “Nicsak, ki beszél?” felirattal.

Az első gyöngyszem, amikor az egyik szülő (pénz és politika) minősíti a másikat (2013.08.)


2012. március

“Folyamatosan a bankok veszteségéről aggódnak. Meg kell mondjam én elég nyugodtan alszom, ha a bankok veszteségéről van szó.”


Cáfolta a Fidesz ügyvezető alelnöke azokat az értesüléseket, melyek szerint a kormányzat piaci árfolyamon váltatná át a devizahiteleket ( 2014. október 24)

Kósa: Kacsa a devizahitelek piaci árfolyamon való forintosítása


A Fidesz frakcióvezetője szerint az Országgyűlésnek törvényben kell rendelkeznie arról, hogy a devizahiteleseknek „minden visszajár”, amit tisztességtelenül vettek el tőlük (2014.06.16)

Rogán: Igazságot szolgáltatunk minden devizahitel-károsultnak!


„Miután az a pénz, amit a bankok tisztességtelenül elvettek, visszajár, ez a legtöbb esetben úgy fog történni, hogy a még fennálló tartozást ennyivel csökkenteni fogják, tehát az emberek adóssága is radikálisan csökkenni fog ennek következtében” – magyarázta a kormányfő. (2014.09.15.)

Parlamenti szezonkezdet: Napirenden a devizahitelesek kártalanítása


Összefoglaló cikk a kialakult helyzetről, érintve a bírói függetlenség hiányát is (2016.05)

Nyakunkon a devizahiteles válság újabb hulláma


Professzor dr. Lentner Csaba “pálfordulása”. Csak a két végletet mutatjuk be 2011 és a 2016-ból.

2011-ben a Demokrata magazinban megjelent cikkét a Bátor program archívumában lehet elérni, mert a magazin oldalán már törölték. Ekkor Léhner professzor még gigantikus átverésnek tartotta a devizahitelezést.

A kaszinókapitalizmus megbukott

2016


A jogellenesen szerzett jövedelem nem maradhat a bankoknál – Répási


Rogán Antal
2013-09-07

http://mno.hu/?block=mno_video_popup&param=media_id%3D80676


“A Jobbik hangoztatja, hogy a hitelek felvételkori árfolyamon történő forintosítása nélkül, nem oldható meg a devizahiteles krízis.”

2013. június.


Bankszövetség: nem indokolt a devizaalapú hitelezés korlátozása


„Wellmann főbíró deklarálja azt az abszurditást, hogy mivel a jogegységi határozat nem törvény, ennél fogva nincs hatálya, így a visszaható hatályú jogalkalmazás kérdése fel sem merülhet.”

“Csak megjegyzésképpen: A Kúria honlapján “Jogegységi határozatok” menüpont alatt egy “Nem hatályos jogegységi határozatok” menüpont is található.”

lb.hu/jogegysegi-hatarozatok/

https://drive.google.com/…/0B7yJO270eAshWi05X1VGYn…/view


A MOKK elnökével dr. Tóth Ádám készült videók is megérnek egy misét.
Egy a sok közül:  közhivatalnok aki kapott jó jövedelmet, pozíciót, de képtelen volt gondolkodni , de meg sem tehette, most pedig keményen mosakodik, lelkiismeretlenül… 2007 óta a MOKK elnöke …