Öveket bekötni, fékezni fogunk

Kedves Olvasóink!

Az elmúlt időszakban gomba módra szaporodnak az adósokat megmentő társulások. Ezeket a “csapatokat” egy ideje figyelemmel követjük és hamarosan a nyilvánosságra hozzuk azokat a magukat adósmentőnek hirdető weboldalakat, esetlegesen személyeket, akiknek a tevékenysége átláthatatlan. Valószínűleg az adósok megsegítésére semmilyen ráhatásuk nincs és az általuk kínált lehetőség nem más, mint egyszerű közvetítői folyamat olyan ügyvédekhez, akik ebben a folyamatban csak sablonkeresetekkel, a nevük aláírásával vesznek részt az ügyben.

A becsapott és kifosztott emberek pedig ismét besétálnak egy újabb kiadásokkal teli kelepcébe. Tessék megérteni, hogy sajnos olyan helyzet alakult ki az országban, hogy senki sem tudja garantálni a biztos megoldást! Nem lehetetlen, de garancia nincs. És ha valaki a jogi utat választja, akkor azt tegye olyan ügyvédi segítséggel, amely átlátható, nyitott kommunikációval támogatja évek óta(!) a devizások ügyét. Az ilyen ügyvédeknek nincs is szükségük senkinek a segítségére, hiszen az értelmes, gondolkodó ügyfél megtalálja magától is a helyzetének legoptimálisabb megoldást kínáló segítséget. És ne higgye senki, hogy egy megmentő csapat olcsóbb lesz, mint az ügyvéd, sőt! Hiszen még a közvetítői szerepeknek is díja van. Csak gondolkodjunk logikusan, jó?

A jogi segítség mindig legyen transzparens, hiszen a bankoknál is ezt hiányoltuk, nem? A megmentők pedig tegyék közzé az ügyvédeik nevét, hogy elhiggyük, tényleg nem csak egy közvetítői feladatot végeznek (amit persze végül az ügyfél fizet meg, beépítve az ügyvédi munkadíjba).

Várjuk azon adósok jelentkezését, akik valamely adósmegmentő csapat által meg lettek mentve és azokat is, akik újfent becsapva érzik magukat a hitelsikerek@gmail.com címre.