Tárgyalótermi híradó

Kedves Olvasóink!

Kapusi Adrienn tájékoztatója változtatások nélkül közölve:

Körülbelül másfél hete vettem kézhez budapesti ügyfelem nyertes ítéletét egy egykori MKB-bankos hitelkártyatartozás miatt. A fizetési meghagyás ellen F. G. ügyfelem ellentmondott, így a Pesti Központi Kerületi Bíróságon a Lombard Zala Követeléskezelő Zrt kérelmét bizonyítéki alátámasztás hiánya miatt a Bíróság elutasította. Az ügyfél 160.000,- Ft és járulékainak, valamint a perköltségnek a megfizetésétől “menekült” meg.

Tegnap a kecskeméti Járásbíróságon M. S. ügyfelem ellen az OTP Faktoring Zrt. által szintén hitelkártyatarozás miatt indított fizetési meghagyásos eljárásban rekesztette be az eljáró bíró a tárgyalást, befogadva összegzésemet. Az ügyfél a fizetési meghagyásnak sikeresen ellentmondott (és a 3. folytatólagos!!!) tárgyaláson már – hozzájárulásom hiányában – nem fogadta be az amúgy kétséges bizonyítékokat. Az ítélethirdetést bizonyítottság és szerződés hiányában 2015. december 1-re halasztotta. Az ügyfél így 375.000,- ft és járulékai, valamint a perköltség megfizetésétől “menekülhet meg”.

Most érkeztem haza Budapestről, ahol ügyfelem K. S-né gépjárművének törzskönyve kiadását rendelte el EGYETLEN tárgyaláson a Pesti Központi Kerületi Bíróságon eljáró bírónő és kötelezte a Santandert Zrt-t a törzskönyv 15 napon belül történő kiadására, s a 38.500,- ft perköltség ügyfél részére 15 napon belül történő megfizetésére….

Folyt köv ….. holnap új ügyféllel és fmh-val a PKKB-n….

Gratulálunk! 🙂