Titkosítás

Kedves Olvasóink!

titkosításAz utóbbi időben többen kérdezték, hogy miért nem tesszük közzé a nyertes ítéleteket, de sajnos néhány alapos ok miatt a korábbi szokásunkkal (egyelőre) felhagyva nem tesszük elérhetővé ezeket. Amit megkapunk az ügyvédektől, azokat elolvassuk, megírjuk Önöknek a lényeget, utána elzárjuk egy archív mappába. A közzétett beszámolók minden esetben valós ügyeken alapulnak, melyek az adott ügyvédnél bármikor ellenőrizhetőek. És akkor néhány ok, amiért ilyen titkolózók lettünk:

  • mivel a bírói függetlenség megkérdőjeleződött, védelmet biztosítunk azon bírók számára, akik jó gondolat1valóban csak a törvénynek engedelmeskednek döntéseikben, ezáltal ezek a sikerek nekik is köszönhetőek;
  • nem akarjuk a Polgári Kollégiumot segíteni abban, hogy miről kellene újabb jogegységi döntést alkotniuk;
  • a felhajtóemberek és egyéb elhivatott segítők, akik a devizások megmentésére szakosodtak, ne az általunk megjelentetett ügyekkel hirdethessék magukat, ezzel is megtévesztve a fogyasztókat.

Nem tudunk megmenteni mindenkit, de mindenki meg tudja menteni magát, ha a megfelelő időben, megfelelő döntést hoz a saját ügyében.

Köszönjük a megértést!