Villámhírek Raiffeisen, Citi, Santander

Kedves Olvasóink!

Összefoglaló hírek, melyeket a mai napon kaptunk:

Gépjármű hitelesek figyelmébe!

A Budakörnyéki Járásbíróság elutasította  a Raiffeisen felperesként benyújtott keresetét és érvénytelennek ítélte az erre a szerződésre alapozott követelését, a kölcsönösszeg devizában nem megállapíthatósága, a törlesztő részletek hiánya, és egyéb hiányosságok miatt, így egy újabb gépjármű szerződés  vérzett el. Köszönjük az alperes ügyfél nevében eljáró Dajbukát Balázsnak a hírt.

Hitelkártya-hamiskártya?

Mondhatni, hasonló ügyekben a hír egyhangú, de ezt szeretjük benne! Citibank hitelkártya szerződése kapcsán a felperes Citibank többszöri nekifutásra sem tudott győzelmet aratni. A Fővárosi Törvényszék az első fokra visszaadott ügyben megállapította, hogy a kereset alaptalan. Ismételten kiemelendő, hogy az ügyfél nem megfelelő pertaktikával, szakértő ügyvéd nélkül indult harcba. Győzelmet csak a dr. Léhner Ügyvédi Irodát képviselő dr. Mándli Ádám ügyvédjelölt hathatós segítségével sikerült elérni. Köszönjük nekik a tájékoztatást.

Megérkezett a törzskönyv a tulajdonoshoz!

Korábban közöltünk egy Santander elleni győztes ítéletről szóló hírt. Az ügy folytatása képen a Santander „jogkövető” magatartása eredményeként megküldte a törzskönyvet az I. fokon pert nyert felperesnek, és intézkedett az opciós jog törlése iránt. Fellebbezést természetesen a bank meg sem kísérelt…..A győzelem dr. Kapusi Adrienn érdeme.

Gratulálunk 🙂