Devizaadósokért

Kedves Olvasóink!

A devizásokért küzdő ügyvédek száma sajnos véges és az is elmondható, hogy ebben a mára már igen kifacsart jogi helyzetben bizony nem minden ügyvéd tudja az adósok képviseletét a megfelelő felkészültséggel ellátni. Az alap jogi tézisek megtekerése mellett még a bíróságok elfogultsága a bankok irányában is nehezíti a helyzetet.  A Hitelsikeres ügyvédek folyamatosan együttműködnek és a szakmai tudásukat koncentráltan igyekeznek az adósok javára fordítani.

A Bárdos és Némethi Ügyvédi Együttműködés a Devizaadósokért egy olyan fúzió, melyben két komoly tudással bíró ügyvédi iroda vezető ügyvédje próbál meg az eddigieknél még hatékonyabb eszközökkel fellépni a devizás ügyek sikerei érdekében. Weboldalukon minden szükséges információ elérhető, mely megtekinthető itt: Bárdos és Némethi Ügyvédi Együttműködés a Devizaadósokért

Ezen kívül a Facebookon is jelen vannak, ahol üzenetet és további napi információkat is közölnek. Tevékenységüket a Hitelsikerek is figyelemmel kíséri, eredményeikről esetenként beszámolunk.