Tájékoztató

Copyright ©  HitelSikerek.hu 2011, ÜgyvédSikerek 2021

A honlap információit kizárólag a forrás megjelölésével lehet felhasználni. A másodközlésnek meg kell felelnie a sajtóról szóló 1986. évi II. tv., a Büntető Törvénykönyv (1978.évi IV. tv.), a Polgári Törvénykönyv (1957. évi IV. tv.), a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelő paragrafusainak.

A www.hitelsikerek.hu, www.ugyvedsikerek.hu honlap tartalmának szerzői joga az Üzemeltetőt illeti meg, beleértve a HitelSikerek és ÜgyvédSikerek szóösszetételek ezen formában való kizárólagosságát, a HitelSikerek és ÜgyvédSikerek domain név tulajdonosát megillető jogokkal élve. A honlap tartalmának kizárólagossága alól kivételt képez az oldalon található bírósági és egyéb jogi egyébiránt is nyilvános dokumentumok valamint a más weboldalakra és azok tartalmára mutató hivatkozásokban található tartalmak.

Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a honlap tartalmától eltérő célú megjelenések ellen kifogást emeljen.

A www.hitelsikerek.hu, www.ugyvedsikerek.hu oldalon megjelentetett információk nem teljeskörűek, a témában a teljeskörű tájékoztatás nem valósul meg. Az Üzemeltető a www.hitelsikerek.hu, www.ugyvedsikerek.hu címeken elérhető weblapján megjelent információkért, dokumentumokért, a konkrét közvetett vagy közvetlen károkért, melyek az oldalon hozzáférhető információk vagy dokumentációk kapcsán jöttek létre, sem kártérítési, sem egyéb felelőséget nem vállal.

A www.hitelsikerek.hu, ugyvedsikerek.hu weboldalon keresztül elért oldalak tartalmáért az Üzemeltető nem felel.

Az Üzemeltető mindent megtesznek annak érdekében, hogy a www.hitelsikerek.hu, www.ugyvedsikerek.hu címeken elérhető weboldalon megjelenő információk pontosak és naprakészek legyenek, ám ezekre szavatosságot nem tud vállalni, valamint a változtatásokra és javításokra való jogot fenntartja.

A www.hitelsikerek.hu, www.ugyvedsikerek.hu címeken elérhető weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége.

Az Üzemeltető nem vállal felelősséget a www.hitelsikerek.hu, www.ugyvedsikerek.hu weboldalon található információk felhasználásának következményéből eredő semmiféle veszteségért vagy kárért.

A www.hitelsikerek.hu, www.ugyvedsikerek.hu domain név alatt elérhető oldal megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet, ne nyissa meg a weboldalainkat!