A HitelSikerek védelmében

Kedves Olvasóink! Sajnos a tisztességtelenség a pénzügyi intézményeken kivül az adósmentő társaságoknál is tettenérhető, ugyanis az elmúlt időszakban több jelzést is kaptunk arról, hogy a HitelSikerek nevet “adósmentő” közvetítő, tanácsadó tevékenységet végző vállalkozások használják jogosulatlanul úgy, hogy a nevünket lemásolva próbálják népszerűsíteni magunkat. Ezen társaságokhoz a HitelSikerek csapatának semmi köze nincs, a tevékenységüktől minden módon elhatárolódunk! A HitelSikerek csoport kizárólag ezen a weboldal keresztül tájékoztatja az olvasóit és a weboldalhoz tartozó Facebook oldalakon.

A HitelSikerek a 2011 óta működő ügyvédcsoport hírportálja, ezért véleményünk szerint a “HitelSikerek” szó használatával a különböző “adósmentő” társaságok megtévesztik Önöket, tevékenységünk hasznosságával próbálnak visszaélni úgy, hogy a HitelSikerek szóhasználattal azt a látszatot keltik, hogy közük van hozzánk.

A különböző kölcsönszerződésekből eredő jogvitákban az adós és a pénzintézet közötti bármely cselekményhez (képviselet, megegyezés, stb.) Önnek ügyvédre, jogi szakemberre van szüksége és semmi szükség a két fél közé beékelődő “tanácsadóra”.

A HitelSikerek weboldal kizárólag az Ügyvédlistánkon szereplő, ellenőrízhető, elérhető a tevékenységükben magas szakmai szinvonalat képviselő ügyvédek által az adósok védelmében elért eredményekről ad tájékoztatást.

A HitelSikerek nem végez tanácsadást, sem közvetítést,
a HitelSikerek csoport ügyvédeket Önök közvetlenül elérhetik!

Az Ügyvédi tevékenységre való jogosultság ellenőrízhető a Magyar Ügyvédi Kamara oldalán:
Magyar Ügyvédi Kamara – Ügyvédkereső

A HitelSikerek csoport kizárólag az
alábbi listán elérhető ügyvédekből áll.
Aki nincs a listán az nem tartozik
a HitelSikerek csoporthoz,
ezért nem is hivatkozhat erre!

Ügyvédlista

A cikkeink másolása, illetve annak részletei bármilyen formában csak forrásmegjelöléssel (HitelSikerek és az írás címe) idézhetők, illetve tehetők közzé, beleértve a felhasznált képeket is!
www.hitelsikerek.hu weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége.
Továbbiak ITT: ©Minden jog fenntartva ÜgyKe Egyesület

Az oldalra feltöltött tartalmak nem minősülnek jogi tanácsnak!
A HitelSikerek nem végez tanácsadást, sem közvetítést!
A HitelSikerek csoport ügyvédeket Önök közvetlenül elérhetik
!
Bővebben ITT: A HitelSikerek védelmében