Budapest Hitel- és Fejlesztési Bank Zrt. keresete elutasításra került

A Pesti Központi Kerületi Bíróság elutasította a Budapest Hitel- és Fejlesztési bank Zrt. keresetét, mert a felperes Bank nem bizonyította a követelésének összegszerűségét.

A Budapest Autófinanszírozási Zrt. és adós által még 2007-ben kötött CHF alapú kölcsönszerződésből eredő tartozást kívánt a jogutód Budapest Hitel- és Fejlesztési Bank Zrt. fizetési meghagyásból perré alakulás útján bíróság előtt érvényesíteni. A perben becsatolt a követelés bizonyítására szolgáló összegek, kimutatások azonban olyan eltéréseket mutattak, melyből a bíróság nem tudta megállapítani a követelés összegszerűségét, ezért további bizonyítási eljárás nélkül is a kereset elutasításának volt helye.

Az adóst a perben dr. Gönczi László ügyvéd képviselte.
mobil: 06 30 964 3150
e-mail: dr.gonczi.laszlo@gmail.com

Az oldalra feltöltött tartalmak nem minősülnek jogi tanácsnak. Az ÜgyvédSikerek online hírportál (elérhető a www.ugyvedsikerek.hu és www.hitelsikerek.hu webcímeken keresztül), jogi szakmai igénybe vevő, megrendelő részére, ahol az adott tevékenységet, szakmai eredményt napi hírként mutatjuk be.
A cikkekben szereplő ügyvédeket Önök közvetlenül elérhetik a hírben megadott elérhetőségeken vagy az ügyvédlista alapján.

A weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége.

A cikkeink másolása, illetve annak részletei bármilyen formában csak forrásmegjelöléssel
idézhető, illetve tehető közzé, beleértve a felhasznált illusztrációkat, fotókat.


Amennyiben Ön eseti megjelenés, napi hír keretében és/vagy állandó megjelenésben szeretne az ÜgyvédSikerek – HitelSikerek.hu oldalon szerepelni kérjük az alábbi űrlap kitöltésével jelezze azt számunkra, hogy tájékoztatni tudjuk a megjelenésre vonatkozó információkról.
A megjelentetés lehetősége a jogász szakma képviselőire vonatkozik, beleértve a civil szervezeteket is (adószámmal rendelkezők).