A HitelSikerek védelmében

Kedves Olvasóink! Sajnos a tisztességtelenség a pénzügyi intézményeken kivül az adósmentő társaságoknál is tettenérhető, ugyanis az elmúlt időszakban több jelzést is kaptunk arról, hogy a HitelSikerek nevet „adósmentő” közvetítő, tanácsadó tevékenységet végző vállalkozások használják jogosulatlanul úgy, hogy a nevünket lemásolva próbálják népszerűsíteni magunkat. Ezen társaságokhoz a HitelSikerek csapatának semmi köze nincs, a tevékenységüktől minden módon elhatárolódunk! A HitelSikerek csoport kizárólag ezen a weboldal keresztül tájékoztatja az olvasóit és a weboldalhoz tartozó Facebook oldalakon.

A HitelSikerek a 2011 óta működő ügyvédcsoport hírportálja, ezért véleményünk szerint a „HitelSikerek” szó használatával a különböző „adósmentő” társaságok megtévesztik Önöket, tevékenységünk hasznosságával próbálnak visszaélni úgy, hogy a HitelSikerek szóhasználattal azt a látszatot keltik, hogy közük van hozzánk.

A különböző kölcsönszerződésekből eredő jogvitákban az adós és a pénzintézet közötti bármely cselekményhez (képviselet, megegyezés, stb.) Önnek ügyvédre, jogi szakemberre van szüksége és semmi szükség a két fél közé beékelődő „tanácsadóra”.

A HitelSikerek weboldal kizárólag az Ügyvédlistánkon szereplő, ellenőrízhető, elérhető a tevékenységükben magas szakmai szinvonalat képviselő ügyvédek által az adósok védelmében elért eredményekről ad tájékoztatást.

A HitelSikerek nem végez tanácsadást, sem közvetítést,
a HitelSikerek csoport ügyvédeket Önök közvetlenül elérhetik!

Az Ügyvédi tevékenységre való jogosultság ellenőrízhető a Magyar Ügyvédi Kamara oldalán:
Magyar Ügyvédi Kamara – Ügyvédkereső

A HitelSikerek csoport kizárólag az
alábbi listán elérhető ügyvédekből áll.
Aki nincs a listán az nem tartozik
a HitelSikerek csoporthoz,
ezért nem is hivatkozhat erre!

Ügyvédlista

Az oldalra feltöltött tartalmak nem minősülnek jogi tanácsnak!
Az ÜgyvédSikerek online hírportál (elérhető a www.ugyvedsikerek.hu és www.hitelsikerek.hu webcímeken keresztül), jogi szakmai igénybe vevő, megrendelő részére, ahol az adott tevékenységet, szakmai eredményt napi hírként mutatjuk be.

A cikkekben szereplő ügyvédeket Önök közvetlenül elérhetik
a hírben megadott elérhetőségeken vagy az ügyvédlista alapján.

A weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége.

A cikkeink másolása, illetve annak részletei bármilyen formában csak forrásmegjelöléssel
idézhető, illetve tehető közzé, beleértve a felhasznált illusztrációkat, fotókat.