Allianz Bank hitelkártya követelés elutasítva

A Nagykörösi Járásbíróság elsőfokon elutasította az Allianz Bank Zrt. hitelkártya szerződésből eredő követelését.

Az Allianz Bank Zrt. beolvadás által 2011-ben megszűnt és a jogutódja az FHB Kereskedelmi Bank Zrt. lett, akinek a neve később Takarék Kereskedelmi Bank Zrt-re változott, így jelen perben az eredetileg Allianz Bank Zrt. által nyújtott hitelkártya szerződésből eredő követelést már a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. kérte keresetében ám sikertelenül, mert végül a követelést nem tudta bizonyítani, hiszen az összeszerűséget sem bizonylatokkal, sem egyéb számításokkal sem sikerült alátámasztania, ezért a keresete elutasításra került.

Adóst a perben dr. Lajos Sándor ügyvéd (Tel: 06 70 398 5715) képviselte. Ügyvéd úr a járványügyi helyzetben is változatlanul elérhető telefonon.

Ha Önnek jogi képviselőre van szüksége kérjük keresse ügyvédeinket közvetlenül az itt található elérhetőségeken: Ügyvédlista

Az oldalra feltöltött tartalmak nem minősülnek jogi tanácsnak!
Az ÜgyvédSikerek online hírportál (elérhető a www.ugyvedsikerek.hu és www.hitelsikerek.hu webcímeken keresztül), jogi szakmai igénybe vevő, megrendelő részére, ahol az adott tevékenységet, szakmai eredményt napi hírként mutatjuk be.

A cikkekben szereplő ügyvédeket Önök közvetlenül elérhetik
a hírben megadott elérhetőségeken vagy az ügyvédlista alapján.

A weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége.

A cikkeink másolása, illetve annak részletei bármilyen formában csak forrásmegjelöléssel
idézhető, illetve tehető közzé, beleértve a felhasznált illusztrációkat, fotókat.