Merkantil Bank törzskönyv kiadásra kötelezve

A Miskolci Járásbíróság ítéletével kötelezte az alperes Merkantil Bank Zrt-t a a törzskönyv kiadására, melyet azóta már a másodfokon eljáró bíróság is helybenhagyott így a döntés jogerős.

Az új polgári perrendtartás szabályai szerint indított ügyben elsőfokon a Merkantil Bank a perfelvétel lezárásáig csak alaki védekezést terjesztett elő, érdemit nem, ami miatt úgy kellett tekinteni a nyilatkozatait, hogy nem ellenzi a törzskönyv kiadását. Az érdemi védekezést nem pótolhatta. Az elsőfokú bíróság ennek megfelően hozta meg a döntését és kötelezte a Merkantil Bank Zrt-t a törzskönyv kiadására.

Az év elején született ítéletben azóta a Merkantil bank Zrt. fellebezése folytán másodfokra került eljárás is lezárult, melynek eredménye az elsőfokon született döntés helybenhagyása, így a kötelezés jogerőssé vált.

Adós képviseletében a Mészáros Ügyvédi Iroda, dr. Csikász Levente ügyvéd járt el.

Pervitelben szükséges számítások, kimutatások készítése:
Erdősi Éva +36 70 324 4298

Az oldalra feltöltött tartalmak nem minősülnek jogi tanácsnak!
A HitelSikerek nem végez tanácsadást, sem közvetítést!
A HitelSikerek csoport ügyvédeket Önök közvetlenül elérhetik
!
Bővebben ITT: A HitelSikerek védelmében

A cikkeink másolása, illetve annak részletei bármilyen formában csak forrásmegjelöléssel (HitelSikerek és az írás címe) idézhetők, illetve tehetők közzé, beleértve a felhasznált képeket is!
www.hitelsikerek.hu weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége.
Továbbiak ITT: ©Minden jog fenntartva ÜgyKe Egyesület