Nemzeti Eszközkezelő nyilatkozat visszaküldési határidő május 31!

Felhívás

a Nemzeti Eszközkezelő Programban résztvevő természetes személyek otthonteremtésének biztosításáról szóló 2018. évi CIII. törvény alapján

A Nemzeti Eszközkezelő fizetési kötelezettségeiknek eleget tevő bérlői a 2019. év során dönthetnek akként, hogy

A szükséges nyilatkozat mintát, valamint a személyre szabott vételárat és a fizetési feltételeket is tartalmazó Tájékoztató levelet a Nemzeti Eszközkezelő 2019. március 31. napjáig küldte meg a határozatlan idejű bérleti szerződéssel rendelkező bérlők részére.

Nagyon fontos, hogy a kitöltött nyilatkozatot a kézhezvételtől számított 60 napon belül küldjék vissza a Nemzeti Eszközkezelő részére, mert ellenkező esetben

  • elveszthetik bérleti jogviszonyukat

vagy

  • jelenlegi bérleti díjuk a többszörösére emelkedhet!

A Tájékoztató levél tartalmazza az összes tudnivalót, kérjük, olvassa el figyelmesen!

További részleteket a https://netzrt.hu/ oldalon találhat.

Az oldalra feltöltött tartalmak nem minősülnek jogi tanácsnak. Az ÜgyvédSikerek online hírportál (elérhető a www.ugyvedsikerek.hu és www.hitelsikerek.hu webcímeken keresztül), jogi szakmai igénybe vevő, megrendelő részére, ahol az adott tevékenységet, szakmai eredményt napi hírként mutatjuk be.
A cikkekben szereplő ügyvédeket Önök közvetlenül elérhetik a hírben megadott elérhetőségeken vagy az ügyvédlista alapján.

A weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége.

A cikkeink másolása, illetve annak részletei bármilyen formában csak forrásmegjelöléssel
idézhető, illetve tehető közzé, beleértve a felhasznált illusztrációkat, fotókat.


Amennyiben Ön eseti megjelenés, napi hír keretében és/vagy állandó megjelenésben szeretne az ÜgyvédSikerek – HitelSikerek.hu oldalon szerepelni kérjük az alábbi űrlap kitöltésével jelezze azt számunkra, hogy tájékoztatni tudjuk a megjelenésre vonatkozó információkról.
A megjelentetés lehetősége a jogász szakma képviselőire vonatkozik, beleértve a civil szervezeteket is (adószámmal rendelkezők).