Törzskönyv, Lombard

A Jászberényi Járásbíróságon született ítélet szerint a Lombard 5 éven túl nem tarthatja magánál a gépjármű törzskönyvét, ezért jelen ügyben is vissza kell azt szolgáltatnia.

Talán rövidesen minden bíróság előtt nyilvánvaló lesz, hogy a Lombard Zrt. jogtalanul tartja vissza a gépjármű kölcsönökhöz kapcsolódó vélt vagy valós kötelezettségek okán a gépjárművek törzskönyvét, ezért remélhetőleg egyre inkább csak a jelen ügyhöz hasonló ítéletek születnek a jövőben. Persze a legjobb az lenne, ha Lombard ezt magától felismerné és az 5 évnél régebben letétben tartott törzskönyveket önszántából visszajuttatná a tulajdonosoknak, ami talán hamarosan meg is történik, ha egyre több ilyen ítélet születik.

Addig viszont marad a bíróság, ahol viszont az út már jól ki van világítva ezekhez az ügyekhez csak ítéletbe kell foglalni.

Az adóst dr. Zugh Katalin ügyvéd képviselte az eljárásban.
dr. Zugh Katalin (Szolnok) mobil: 06 20 956 5880

Az oldalra feltöltött tartalmak nem minősülnek jogi tanácsnak. Az ÜgyvédSikerek online hírportál (elérhető a www.ugyvedsikerek.hu és www.hitelsikerek.hu webcímeken keresztül), jogi szakmai igénybe vevő, megrendelő részére, ahol az adott tevékenységet, szakmai eredményt napi hírként mutatjuk be.
A cikkekben szereplő ügyvédeket Önök közvetlenül elérhetik a hírben megadott elérhetőségeken vagy az ügyvédlista alapján.

A weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége.

A cikkeink másolása, illetve annak részletei bármilyen formában csak forrásmegjelöléssel
idézhető, illetve tehető közzé, beleértve a felhasznált illusztrációkat, fotókat.


Amennyiben Ön eseti megjelenés, napi hír keretében és/vagy állandó megjelenésben szeretne az ÜgyvédSikerek – HitelSikerek.hu oldalon szerepelni kérjük az alábbi űrlap kitöltésével jelezze azt számunkra, hogy tájékoztatni tudjuk a megjelenésre vonatkozó információkról.
A megjelentetés lehetősége a jogász szakma képviselőire vonatkozik, beleértve a civil szervezeteket is (adószámmal rendelkezők).