UniCredit hitelkártya, Dunacorp követelés elutasítása.

UniCredit hitelkártya szerződésből eredő követelést utasított el jogerősen a Budapest Környéki Törvényszék, mint másodfokú bíróság.

Az UniCredit Bank által nyilvántartott követelést a Dunacorp Faktorház vásárolta meg, így jelen a perben, mint felperes vett részt. Követelését az elsőfokú bíróság nem találta megalapozottnak, a pert elvesztették, mely ellen fellebbezéssel éltek, de másodfokon sem jártak több sikerrel.
Bár a másodfokú bíróság úgy látta, hogy a bizonyítási teher az alperesre hárul, ez a helyzet azonban az adóst képviselő ügyvéd alapos érvelése mentén megfordult, mert a szerződés felmondása nem hatályosult. Ezek után a felperes bizonyítási kötelezettsége lett a követelés összeszerűségének alátámasztása, azonban a Dunacorp ennek nem tett eleget, így végül az ügyben pervesztes lett.

Az adóst a perben dr. Lajos Sándor ügyvéd (Tel: 06 70 398 5715) képviselte. Ha Önnek jogi képviselőre van szüksége, kérjük keresse közvetlenül az ügyvédet.

Ügyvédlista

Az oldalra feltöltött tartalmak nem minősülnek jogi tanácsnak!
Az ÜgyvédSikerek online hírportál (elérhető a www.ugyvedsikerek.hu és www.hitelsikerek.hu webcímeken keresztül), jogi szakmai igénybe vevő, megrendelő részére, ahol az adott tevékenységet, szakmai eredményt napi hírként mutatjuk be.

A cikkekben szereplő ügyvédeket Önök közvetlenül elérhetik
a hírben megadott elérhetőségeken vagy az ügyvédlista alapján.

A weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége.

A cikkeink másolása, illetve annak részletei bármilyen formában csak forrásmegjelöléssel
idézhető, illetve tehető közzé, beleértve a felhasznált illusztrációkat, fotókat.