UniCredit hitelkártya, Dunacorp követelés elutasítása.

UniCredit hitelkártya szerződésből eredő követelést utasított el jogerősen a Budapest Környéki Törvényszék, mint másodfokú bíróság.

Az UniCredit Bank által nyilvántartott követelést a Dunacorp Faktorház vásárolta meg, így jelen a perben, mint felperes vett részt. Követelését az elsőfokú bíróság nem találta megalapozottnak, a pert elvesztették, mely ellen fellebbezéssel éltek, de másodfokon sem jártak több sikerrel.
Bár a másodfokú bíróság úgy látta, hogy a bizonyítási teher az alperesre hárul, ez a helyzet azonban az adóst képviselő ügyvéd alapos érvelése mentén megfordult, mert a szerződés felmondása nem hatályosult. Ezek után a felperes bizonyítási kötelezettsége lett a követelés összeszerűségének alátámasztása, azonban a Dunacorp ennek nem tett eleget, így végül az ügyben pervesztes lett.

Az adóst a perben dr. Lajos Sándor ügyvéd (Tel: 06 70 398 5715) képviselte. Ha Önnek jogi képviselőre van szüksége, kérjük keresse közvetlenül az ügyvédet.

Ügyvédlista

Banktechnikai számításokErdősi Éva
mobil: 06 70 324 4298web, kattintson
Peres eljárásokban a jogkövetkezmény levonása kapcsán beadandó számítások, de egyéb az eljárás során felmerülő a kölcsönszerződés adataival elkészítendő számítások elvégzése esetén keresse Erdősi Évát.

Az oldalra feltöltött tartalmak nem minősülnek jogi tanácsnak!
Ügyével keressen fel egy jogi képviselőt, akivel a szerződésével kapcsolatos minden esetleges jogi lépést megbeszélhet. Az oldal üzemeltetője a közzétett tartalmak szakszerűtlen felhasználásából eredő károkért semmiféle felelősséget nem vállal.