Törzskönyv, Lombard

A Jászberényi Járásbíróságon született ítélet szerint a Lombard 5 éven túl nem tarthatja magánál a gépjármű törzskönyvét, ezért jelen ügyben is vissza kell azt szolgáltatnia.

Talán rövidesen minden bíróság előtt nyilvánvaló lesz, hogy a Lombard Zrt. jogtalanul tartja vissza a gépjármű kölcsönökhöz kapcsolódó vélt vagy valós kötelezettségek okán a gépjárművek törzskönyvét, ezért remélhetőleg egyre inkább csak a jelen ügyhöz hasonló ítéletek születnek a jövőben. Persze a legjobb az lenne, ha Lombard ezt magától felismerné és az 5 évnél régebben letétben tartott törzskönyveket önszántából visszajuttatná a tulajdonosoknak, ami talán hamarosan meg is történik, ha egyre több ilyen ítélet születik.

Addig viszont marad a bíróság, ahol viszont az út már jól ki van világítva ezekhez az ügyekhez csak ítéletbe kell foglalni.

Az adóst dr. Zugh Katalin ügyvéd képviselte az eljárásban.
dr. Zugh Katalin (Szolnok) mobil: 06 20 956 5880

Banktechnikai számításokErdősi Éva
mobil: 06 70 324 4298web, kattintson
Peres eljárásokban a jogkövetkezmény levonása kapcsán beadandó számítások, de egyéb az eljárás során felmerülő a kölcsönszerződés adataival elkészítendő számítások elvégzése esetén keresse Erdősi Évát.

Az oldalra feltöltött tartalmak nem minősülnek jogi tanácsnak!
Ügyével keressen fel egy jogi képviselőt, akivel a szerződésével kapcsolatos minden esetleges jogi lépést megbeszélhet. Az oldal üzemeltetője a közzétett tartalmak szakszerűtlen felhasználásából eredő károkért semmiféle felelősséget nem vállal.